Meny

VATTENRENING / OZONBEHANDLING MED AKTIVT SYRE OCH RADIKALER

Världen mest sålda ozonrenare. WellZone-O3 är den ultimata, fungerande och mest prisvärda ozonrenaren.

 

Det går INTE att jämföra vår ozonteknik sedan 1992 med plagiat!

 

Agenturen i Sverige och ett antal andra länder har vi haft sedan 1992. Det är en unik ozonteknik. Det har sålts ca 29.000 exemplar sedan starten 1992. Förvissa dig om att det är rätt renare som skall behandla vattnet direkt i brunnen. Det fungerar inte att behandla vattnet med syre i brunnen. Rådgör alltid med oss före köp.
 
Vi säljer inte det vi vill sälja - utan endast det du behöver ! Inga kopior.
Ozonbehandling med WellZone tillsammans med radikaler oxiderar mycket höga halter järn och mangan, fri humus, bakterier mm, direkt i brunnen. Lukter och bismaker tas bort. Radon och kolsyra drivs ut. Lägre halter av kolsyra, rättar till pH-värdet.
Minimera påbyggnad av beläggningar i brunnen, pumpen, ledningar, hydroforen, kranar, kakel och porslin, disk och tvättmaskin samt oren tvätt.
 
Unna Dig själv och dina barn ett hälsosamt & friskt dricksvatten. Från ditt rena vattensystem. Din kropp består av 70% vatten. Dosera inte din kropp men allsköns elände. Även ett klart vatten direkt från brunnen kan innehålla stora mängder bundna orenheter som man varken ser eller känner smaken av. När du druckit orent vatten frigörs dessa ämnen i din kropp p.g.a. oxidation.
Vattenrening med ozonbehandling blir mer och mer intressant då ozonbehandling är det miljövänligaste alternativet samt att vår vattenrenare WellZone-O3 ger ett hälsosamt vatten.
Den mycket kraftiga oxidationen av järn och mangan bildar inga "sedimenthögar" i brunnarna.

Ozon och radikaler bildas kontinuerligt i WellZone-O3 automatiken av den luft som kompressorn behöver för att bilda gas, så därför är det ingen gas eller liknandet som man behöver fylla på.

Inga kemikalier - inga filtertankar - inga va-rördragningar - ingen påfyllning av gas -
sparar stora mängder avhärdningssalt, backspolningsvatten/grundvatten,  kemikalier mm
OBS! WellZone-O3 motverkar korrosion i systemet. (Billiga ozonrenare gör inte det ! kan ge kostsamma problem med korrosion och utfällningar)

WellZone O3
Unik ozonbehandling med aktivt syre och radikaler, morgondagens vattenrening - ozonrening. Vattnet på bilden innehöll mycket järn, mangan, humus och alger.

Succén med Wellzone O3 vattenrening fortsätter. Enkel gör-det-själv installation.


Önskas traditionell vattenrening har vi hela sortimentet, allt du behöver sedan ca 30 år tillbaka och till mycket konkurrenskraftiga priser. Vill du byta teknik pga någon orsak? 

Kontakta oss här.

 

Copyright © Aqua-O3 2023 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB